Bent u, net als vele andere bedrijven op zoek naar een manier om de beveiliging van heel uw bedrijfsnetwerk te verbeteren? Dan stellen wij u graag Zscaler voor.

Inspelend op alle huidige en toekomstige IT-trends, zoals mobiliteit en cloud, biedt Zscaler dankzij een cloudgebaseerd beveiligingsplatform beveiliging aan het gehele bedrijfsnetwerk. Honderden organisaties hebben hun IT-beveiliging reeds omgeschakeld. Zou u ook graag willen weten waarom zij deze overstap gemaakt hebben en waarom u de overstap ook zou moeten maken?

Download dan nu het volgende e-book: Deze zet 10 voordelen op een rijtje waarom u de beveiliging naar de cloud zou moeten verplaatsen.

E-book:

"Tien redenen waarom bedrijven de beveiliging naar de cloud verplaatsen"

Dit e-book geeft u de volgende informatie:

  • Wat is cloudgebaseerde beveiliging?
  • Redenen waarom bedrijven voor de beveiliging best de overstap naar de cloud maken.
  • Voordelen die een cloudgebaseerd beveiligingsplatform levert.
  • ...

Cloudgebaseerde beveiligingssystemen bieden een nieuwe aanpak voor het opsporen van bedreigingen. Tegenwoordig schakelen bedrijven meer en meer over op nieuwe platformen. Anders dan de traditionele beveiligingsproviders kunnen zij het netwerkverkeer onderzoeken op aanvalspatronen en zo verdacht verkeer blokkeren, waardoor de aanval vroegtijdig wordt afgebroken.

Hoewel een overstap naar cloudgebaseerde beveiliging verschillende voordelen biedt, moeten bedrijven een aantal factoren afwegen vooraleer ze de overstap maken. Deze beveiliging moet namelijk voldoen aan de behoeften van uw bedrijf.

Nog steeds op zoek naar een platform dat al deze functies biedt, en nog veel meer? Download dan nu deze whitepaper van Zscaler!

Benieuwd naar Zscaler zodat u uw IT-omgeving kan optimaliseren en beveiligen? Vul het bijgevoegde formulier nu in en download het bijgevoegde e-book.