Core-ICT-Ransomware-Security-Sophos_FI-blog-2

Hoe veilig is uw data?

 

  • Maakt u zich zorgen om de veiligheid van uw data? 
  • Bent u zelf reeds slachtoffer geworden van cybercriminaliteit en wilt u voorkomen dat dit in de toekomst nog gebeurt?
  • Of staat u soms stil bij de vraag 'Wat moeten we doen als we slachtoffer worden van cybercriminaliteit'?
    Wij helpen u graag de beveiliging van uw IT-omgeving op punt te stellen en deze af te stemmen op uw noden.

Wat kan Core ICT u aanbieden? Maak hier uw keuze:

Een gratis trial (Phish Threat) in samenwerking met Sophos

Gedurende 30 dagen voeren we een phishing campagne binnen uw bedrijf, aan de hand van nagebootste phishing e-mails en korte effectieve security trainingen. Aan het einde van deze testperiode krijgt u een gedetailleerd overzicht van wie, waar, wanneer, hoe vaak, … op deze phishing mails geklikt heeft. Op deze manier hebt u een zicht op de 'blind spots' binnen uw omgeving en kunnen we samen bekijken wat verder nodig is om deze te kunnen elimineren. 

Ondersteuning bij het opstellen van een Disaster Recovery Plan

Onze security experts brengen gedetailleerd mee in kaart welke stappen (richtlijnen en benaderingen) gezet moeten worden wanneer uw bedrijf geconfronteerd wordt met een ongepland incident. Zo kan u snel het werk terug hervatten. Core ICT test het plan mee uit en stelt dit samen met u verder op punt.

Algemeen advies over hoe u uw huidige cybersecurity-plan kan optimaliseren

Na het opstellen van een huidige stand van zaken op vlak van security, kijken onze security experts op welke vlakken uw IT-omgeving nog beter beveiligd kan worden en hoe u uw back-up strategie en disaster recovery plan nog meer op punt kan stellen. Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren. 

Vragen of interesse in ons aanbod? Laat hier uw gegevens achter

Sophos

Sophos is een wereldwijde leider in Next-Gen cybersecurity, die u voorziet van zowel software als hardware.  Het biedt totaal-oplossingen ongeacht de omvang van uw organisatie en voorziet u van een snelle en effectieve bescherming.

Het bedrijf ontwikkelt producten voor de beveiliging van al uw endpoints, encryptie, netwerken, e-mailverkeer en mobiele apparaten. Het bedrijf zorgt dus voor een bescherming van uw data, ongeacht waar deze zich bevinden.

Sophos beschikt over een eigenuniform dreigingsbeheer met hun 'Sophos Security Labs'. Hier zijn datawetenschappers en bedreigingsdeskundigen dagelijks bezig met datawetenschap en threat intelligence. Op deze manier probeert Sophos de kwaliteit van zijn producten te waarborgen en kan u snel reageren op nieuwe bedreigingen en aanvalsprofielen.

Sophos-Logo