Data storage systemen zijn vaak zeer complex en worden niet altijd even optimaal gebruikt. Het is dan ook een ware uitdaging voor IT om de capaciteit, performance en gezonde toestand van dataopslag te beheren. 

Met Storage Insights, het cloud-based platform van IBM, krijgt u een beter overzicht van uw dataopslag. Het storage management systeem biedt u in één oogopslag duidelijke inzichten waardoor u betere beslissingen kan nemen voor de toekomst. Tijdens het hele storage management proces kan u ook steeds beroep doen op de technische ondersteuning van IBM wanneer dit nodig is.

Download_whitepaper_IBM-Storage-Insights

In deze whitepaper ontdekt u ...

  • meer over de verschillende problematieken van een complexe dataopslag
  • hoe storage management u kan helpen bij het monitoren en beheren van uw dataopslag
  • meer over de voordelen van IBM Storage Insights en hoe u aan de hand van predictive analytics kan voorspellen wat er met uw data storage zal gebeuren
  • het verschil tussen Storage Insights en Storage Insights Pro
  • hoe uw data in Storage Insights verwerkt wordt tot duidelijke inzichten zodat u betere beslissingen kan nemen voor de toekomst van uw dataopslag

Benieuwd naar "Storage management met IBM Storage Insights"? Vul het formulier in en download meteen gratis de whitepaper.