Waarschijnlijk heeft u de term ‘enterprise cloud’ al eens horen vallen. Maar wat betekent dit exact voor de IT-industrie?

Steeds meer toonaangevende bedrijven gaan nog een stapje verder dan de hyperconverged infrastructuur en kiezen voor een andere strategie, nl. de enterprise cloud. Deze enterprise cloud stelt de bedrijven in staat om nog meer flexibiliteit, meer eenvoud en het pay-as-you-grow – principe naar het eigen datacenter brengen. Die voordelen van de public cloud worden op deze manier gecombineerd met de controle en veiligheid die de private cloud. 

LP visual_Enterprise Cloud for Dummies

Dit e-book helpt u te begrijpen wat het concept 'enterprise cloud' is en hoe u zelf een cloudinfrastructuur kunt ontwerpen en opzetten. Op deze manier kan u uw bedrijf helemaal voorbereiden op de toekomst.

In dit e-book ontdekt u:

  • Hoe u uw bedrijf kan voorbereiden op het nieuwe tijdperk van IT-infrastructuur met het juiste cloud-migratieplan.
  • Dat de enterprise cloud gebruik maakt van de de voordelen van de public clouds zonder in te boeten aan de controle en veiligheid van een on-premise infrastructuur.
  • Dat de enterprise cloud gebruik maakt van de nieuwste toepassingen voor opslag, virtualisatie en cloudtechnologieën. 
  • En nog veel meer.

Benieuwd naar de enterprise cloud van Nutanix zodat u uw IT-omgeving kan optimaliseren? Vul het bijgevoegde formulier nu in en download het bijgevoegde e-book.