Voor elk bedrijf, klein of groot, is het waardevol om een volledige en functionele End-User Computing-ervaring aan te bieden. Zonder dit kan het beheren van desktops, applicaties en gegevens van deze End-Users een absolute nachtmerrie voor bedrijven zijn. Het is niet alleen tijdrovend, maar ook duur en inefficiënt. Het is daarbij dan nog eens uitermate van belang dat End-Users (waar ze zich ook bevinden) gebruik kunnen maken van al hun applicaties en bestanden.  

LP visual_End-User Computing for Dummies

Gecentraliseerd beheer, BYOD (Bring your Own Device)-ondersteuning en security zijn welbekende voordelen van End-User Computing. Ondanks al deze voordelen weten weinig bedrijven hoe ze deze middelen volledig kunnen benutten en toepassen.

Het doel voor End-User Computing is in principe nooit veranderd: het leveren, beheren en beveiligen van desktops, applicaties en gegevens die werknemers dagdagelijks gebruiken. Nieuwe technologieën en IT-omgevingen hebben bedrijven heel wat nieuwe mogelijkheden gegeven om de End-User computing-ervaring te veranderen en te optimaliseren. 

In dit e-book ontdekt u:

  • De geschiedenis van End-User Computing.
  • De opkomst van VDI (Virtual Desktop Infrastructure) en de impact hiervan op End-User Computing.
  • Hoe u desktop-implementaties kan versnellen door Desktop-as-a-Service (DaaS).
  • En nog veel meer.

Benieuwd naar meer info omtrent End-User computing? Vul het formulier in en download gratis het e-book “End-User Computing for dummies”.