Verschillende databases zoals Microsoft SQL Server, Oracle, SAP HANA, PostgreSQL, MySQL,... zijn essentieel voor heel wat bedrijven. De traditionele bedrijfsinfrastructuur is echter niet meer voldoende geschikt om aan de groeiende eisen van deze databases te voldoen.

Heel wat bedrijven schakelen daarom over naar een DataBase-as-a-Service (DBaaS) model voor het beheer en gebruik van deze databases. Dit model biedt met efficiëntie, flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenbesparing heel wat voordelen aan.LP visual_Database Solutions PocketbookTijdens de afgelopen jaren is de hyperconverged infrastructure naar voren gekomen als een krachtige helpende hand. Het is namelijk een eenvoudiger en meer haalbaar alternatief ten opzichte van de traditionele infrastructuur omgevingen. Het inzetten en beheren van de IT-omgeving ter ondersteuning van deze databases wordt op de hyperconverged-manier veel eenvoudiger.

In dit e-book ontdekt u hoe Nutanix:

  • De voordelen van hyperconverged infrastructure en public cloud combineert om de gehele IT-infrastructuur onzichtbaar te maken.
  • IT naar een volgend niveau brengt zodat IT-teams zich kunnen concentreren op applicaties en services die deel uitmaken van de core business van het bedrijf.
  • Databases, naast andere belangrijke applicaties en services beheert.
  • En nog veel meer.

In dit e-book wordt uitgelegd hoe hyperconverged infrastructure het maximale uit de ‘business-critical” databases kan halen. Vul het formulier in en download meteen gratis “Database Solutions Pocketbook”